Jul i Dannäs

Den tredje advent firas julen in i Dannäs med en mysig julmarknad. Här kan du köpa hantverk, lokalproducerat, fika och träffa tomten.

Älgsafari

Älgsafari

Häng med på en spännande älgsafari med guide vid sjön Rusken. Tillsammans går ni till fots för att närma er skogen konung. Du lär dig även att tyda älgspår och läten som du kan locka på älgen med.

Höstmys

Hösten är vacker med alla dess färger som skiftar på träden. Att sitta på ett café med en kopp te eller kaffe och äta goda kakor passar verkligen bra nu. Här är alla våra caféer!

Ohsabanan Tomtetåg

In och boka nu på en gång för att säkra era platser på Tomtetåget! Hur mysigt låter det inte att tuffa fram med ångloket genom ett snöklätt landskap, träffa tomten och dricka glögg i skenet av marschaller?!

Finn lugnet i Småland

För den naturintresserade finns mycket att upptäcka. Trakten kring Värnamo bjuder på förstklassiga fiskevatten, vackra kanotleder och sköna cykelturer. För att inte tala om alla fina vandringsstråk i skog och mark. Missa inte Store Mosse nationalpark - södra Sveriges största mosse med ett rikt och spännande fågelliv.