Härliga sommarkvällar

När värmen äntligen är här finns det ingenting som går upp mot att sitta på en uteservering i solskenet och njuta av god mat och dryck. I Värnamo finns några riktigt guldkorn!

Sommardans i Folkets Park

En timme med härliga musikrytmer! Ingen anmälan, bara dyk upp och dansa med oss!
Skaka på kroppsdelar du inte trodde du hade och njut av musiken.

Älgsafari

Älgsafari

Häng med på en spännande älgsafari med guide vid sjön Rusken. Tillsammans går ni till fots för att närma er skogen konung. Du lär dig även att tyda älgspår och läten som du kan locka på älgen med.

Tomas Ledin, Måns Zelmerlöw och Freda´

Hos oss kan du köpa biljetter till konserten i Jönköping med Tomas Ledin, Måns Zelmerlöw och Freda´ den 6 augusti. På lördagen fortsätter Jönköpingsfesten, och då kommer RIX FM Festival med artister som Darin, Molly Sandén, Isa och Linus Svenning med flera att uppträda på Hovrättstorget. Till denna konsert behövs ingen biljett.  

 

Finn lugnet i Småland

För den naturintresserade finns mycket att upptäcka. Trakten kring Värnamo bjuder på förstklassiga fiskevatten, vackra kanotleder och sköna cykelturer. För att inte tala om alla fina vandringsstråk i skog och mark. Missa inte Store Mosse nationalpark - södra Sveriges största mosse med ett rikt och spännande fågelliv.