Anmäl ditt evenemang

Genom att fylla i vårt formulär på denna sida, kan du som arrangör anmäla de evenemang som äger rum under året, och därmed göra dem synliga i vår kalender på visitvarnamo.se.

Evenemang i Värmano

Vänligen, kontrollera först så att ditt evenemang ej redan är synligt i kalendern. Detta för att undvika dubblering av informationen.

Våra krav för publicering är att evenemanget ska vara publikt, rikta sig till allmänheten och att det ska äga rum i Värnamo kommun. Det är förbehållet Värnamo Näringsliv/Visit Värnamo att bedöma om evenemanget ska publiceras, samt att granska och eventuellt göra mindre ändringar i texter innan publicering sker.

Vi vill att evenemangen ska synas med bild, så glöm inte att bifoga en eller flera bilder i formuläret. Bilder får inte vara större än 2 MB, och tillåtna filtyper är gif, jpg, png, psd och pdf.

Fyll i samtliga fält i formuläret. Hittar du inte rätt arena i listan, välj Värnamo, och notera i beskrivningen mer exakt var evenemanget äger rum.

Vi har ett ständigt stort inflöde av evenemangstips, och vi publicerar dem så fort vi kan. Normalt sett hanteras dessa inom 7 arbetsdagar, så tipsa oss därför om ditt evenemang i god tid.